Bemutatkozó


Rólunk

RockRecordsRadio_logoA Rock Records Radio® egy olyan online rádió, mely nonprofit és önkéntes alapon jött létre (persze nem biztos, hogy így is marad :) ) egy baráti társaság elképzelései és munkája eredményeként. Zenei kínálatunk bázisát elsősorban a rock adja (annak minden lehetséges ágával). Szlogenünk, „Minden, ami belefér!", ami meg nem, az nem. 

A Rock Records Radio® célja: szórakoztatni igényes (vagy olykor igénytelen :)) magyar és külföldi rock dalokkal, nem épp hagyományos műsorvezetési eszközökkel. Ennek keretében nagyban támaszkodunk a modern kor adta infokommunikációs eszközökre, a közösségi média elemeire. 
A zenei élmény biztosítása mellett a műsorainkban sajátos módon feldolgozott témák, aktualitások miatt is érdemes csatlakozni hozzánk. Igyekszünk változatos és igényes témaválasztással is igazodni a hallgatói igényekhez zenei újdonságokkal, napi aktualitásokkal az élet minden területéről. 

A rádió alapítója és egyben fő műsorvezetője, Hitmanner, egyedi stílusában dobja fel műsorában, a Nálunk újakban a hangulatot többnyire szombat esténként. 

Vasárnap este pedig RockDreamer indítja a Rockvonatot a Rock Records Radio® állomásáról, heti aktuális témához és facebook csoportunk zenei kívánságaihoz igazítva némileg műsorát. 

Hogy minél sokoldalúbbak lehessünk örömmel adunk teret kezdő rock zenekaroknak, valamint alkalmat amatőr műsorvezetőknek arra, hogy kipróbálják ezt a fajta rádiózást.
 

Copyright © 2017. Rock Records Radio